فرانس24: کرونا به خشونت علیه کارکنان بخش بهداشت دامن زده

به گزارش وبلاگ نازنین، در مصر، کارمندان بهداشتی که از نحوه مدیریت رژیم با ویروس کرونا انتقاد می کردند، توسط نیروهای امنیتی دستگیر و به انتشار اطلاعات نادرست و تعلق به یک گروه تروریستی متهم شدند.

فرانس24: کرونا به خشونت علیه کارکنان بخش بهداشت دامن زده

شبکه خبری فرانس24، با اشاره به انتشار یک گزارش نهاد جهانی در مورد خشونت علیه کارکنان بخش مراقبت های بهداشتی در کشورهای گوناگون، نوشت: شیوع کرونا باعث افزایش خشونت ها و ارعاب علیه کارمندان بخش بهداشت شده است.

به گزارش ایرنا به نقل از تارنمای این شبکه خبری فرانسوی، بر اساس گزارش روز گذشته یک سازمان غیردولتی بهداشتی، توهین، ضرب و شتم و دستگیری سهم کارکنان بهداشتی بوده است که در سال 2020 حین مقابله با ویروس کرونا با آن روبرو شده اند.

این گزارش که از سوی موسسه اینسکیوریتی اینسایت (Insecurity Insight) مستقر در ژنو و مرکز حقوق بشر دانشگاه کالیفرنیا منتشر شده نشان می دهد در سال گذشته میلادی دستکم یک هزار و 721 اقدام خشونت آمیز و حمله به کارمندان بهداشت یا مراکز بهداشتی در کشورهای گوناگون اتفاق افتاده است.

فرانس 24 نوشت: بیش از یک سوم (412 مورد) این اقدامات مستقیم مربوط به کووید-19 بوده است.

در داکار پایتخت سنگال، سه مددکار اجتماعی از سوی بعضی نزدیکان جانباختگان کرونایی هدف پرتاب سنگ قرار گرفتند، زیرا این مددکاران مانع دفن اجساد در نزدیکی محل زندگی این اشخاص شده بودند.

اگرچه 80 درصد این حملات از سوی شهروندان اجرا شده است، اما تهدیدات از سوی مقامات دولتی نیز علیه کارکنان بخش بهداشت گزارش شده است.

در مصر، کارمندان بهداشتی که از نحوه مدیریت رژیم با ویروس کرونا انتقاد می کردند، توسط نیروهای امنیتی دستگیر و به انتشار اطلاعات نادرست و تعلق به یک گروه تروریستی متهم شدند.

این گزارش همچنین 802 مورد حمله به پرستاران و بیمارستان ها را در کشورهای درگیر جنگ همچون یمن و نیجریه ثبت نموده است.

کریستینا ویل (Christina Wille) مدیر این نهاد مستقر در ژنو در بیانیه ای گفت: این گزارش نشان می دهد که خشونت و ارعاب کارکنان بخش مراقبت های بهداشتی یک بحران جهانی در سال 2020 بود که 79 کشور را تحت تأثیر قرار داد.

مدت هاست که متخصصان پزشکی از جراح گرفته تا پیراپزشکی با آسیب دیدگی یا ارعاب در کار، به ویژه در مناطق جنگی روبرو هستند. کارشناسان می گویند ریشه بسیاری از این حملات ناشی از ترس یا بی اعتمادی است، زیرا اعضای خانواده جانباخته نسبت به مرگ یکی از بستگان خود واکنش نشان می دهند یا جامعه به عدم اطمینان از یک بیماری واکنش نشان می دهد و اکنون ویروس کرونا باعث افزایش این تنش ها شده است.

تا به امروز بیشترین حملات به کارکنان بخش بهداشتی و تاسیسات مربوط به بهار و تابستان سال گذشته همزمان با فراگیر شدن ویروس کرونا بوده است. با این وجود وقایع اخیر از نیجریه تا هلند، جایی که در ژانویه (دی) آشوبگران یک مرکز آزمایش ویروس کرونا را به آتش کشیدند، ثابت می نماید تهدید همچنان وجود دارد.

گزارش ها نشان می دهد خشونت علیه کارکنان بخش مراقبت های بهداشتی در آمریکا در طول جنبش جان سیاهان اهمیت دارد بیشتر شده است.

در سال گذشته محققان آمریکایی ده ها مورد خشونت علیه کارکنان این بخش را ثبت نموده اند. طبق آمار وزارت کار آمریکا، کارمندان بیمارستان ها نزدیک به 6 برابر بیش از سایر کارگران قربانی صدمات عمدی هستند. به عنوان مثال ماه گذشته یک دستیار پزشکی در مینه سوتا هنگام تیراندازی در یک کلینیک توسط یکی از افرادی که پیشتر بیمار این مرکز درمانی بود، کشته شد. زیرا بیمار از درمان خود ناراضی بود.

لئونارد روبنشتاین (Leonard Rubenstein) رئیس و بنیانگذار ائتلاف حفاظت از کارکنان بهداشت در مناطق جنگی (Safeguarding Health in Conflict coalition) و استاد دانشگاه جان هاپکینز از نهادهای بین المللی خواست از کارکنان بهداشت به ویژه به وسیله مبارزه با نشر اطلاعات نادرست محافظت نمایند.

منبع: عصر ایران

به "فرانس24: کرونا به خشونت علیه کارکنان بخش بهداشت دامن زده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فرانس24: کرونا به خشونت علیه کارکنان بخش بهداشت دامن زده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید