(عکس +16) مردی که فقط مرغ و گوشت خام می خورد!
به گزارش وبلاگ نازنین، یک رزمی کار سابق اهل شیکاگو ادعا می نماید که به علت عادت عجیبش در خوردن مرغ و گوشت خام سالم تر از همواره است.
به گزارش وبلاگ نازنین، بوبان سیمیک در خصوص شیوه های غذایی به ظاهر پارینه سنگی خود می گوید وقتی این خوراکی ها را می خورم طراوت بخش است. شما مانند حیوانی که گوشت می خورد، گوشت می خورید، بنابراین احساسی تر است.
رژیم غذایی روزانه این مبارز 40 ساله سابق رزمی شامل 12 تا 30 زرده تخم مرغ خام برای صبحانه، دو پوند گوشت خام برای ناهار و بیشتر زرده تخم مرغ خام برای شام است.
سیمیک به کندی نیوز گفت: هر چیزی که می خورم خام است. وی ادامه داد: گوشت خوک خام کمی ملایم است، بنابراین من هر چند وقت یک بار آن را می خورم. برترین چیزی که من خورده ام بز خام است، زیرا فوق العاده لطیف است.
او می گوید که از چهار سال پیش آغاز به خوردن تمام محصولات گوشتی نپخته کرد تا تهاجمی تر گردد.
سیمیک شرح داد: به این فکر می کردم که سگ ها گوشت خام می خورند و تهاجمی تر هستند. من آغاز به خوردن گوشت گاو خام یک یا دو بار در هفته کردم تا ببینم آیا از آن احساس مثبت تری دارم یا خیر. خیلی منطقی بود، بنابراین فکر کردم باید همه چیز را خام بخورم.
او اضافه کرد: قبلا فکر می کردم نمی توانی مرغ خام بخوری، اما اطلاعاتم را از منابع زیادی به دست آوردم. من تحقیقات عمیقی انجام دادم.
در نهایت، این دوستدار کارپاچیو تمام پروتئین های پخته شده را از رژیم غذایی خود حذف کرد، که به گفته خودش باعث شد احساس خیلی بهتر کند.
سیمیک که رکورد MMA او 8 برد و 7 باخت است، شرح داد: این یک پیشرفت آهسته است، اما من به خودم نگاه می کنم و بسیار مناسب تر از زمانی است که قبلاً یک مبارز حرفه ای بودم.
او ادامه داد: وقتی یک کیلو استیک پخته می خورید، احساس خواب آلودگی می کنید و دوست دارید استراحت کنید. اما با خوردن استیک خام احساس سیری می کنید و می توانید بعد از آن بدوید.
این هوادار مواد غذایی خام گفت: وقتی گوشت را می پزید، آن را سمی می کنید. من قبلاً افسرده می شدم، اما از زمان رژیم خام، از نظر ذهنی متعادل تر، شادتر و از نظر ذهنی بسیار بهتر هستم.
او تغییر روانی خود را به باکتری هایی که مغز شما را تنظیم می نماید و شما را شادمان می نماید نسبت داد.
تحقیقات مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها می گوید که خوردن گوشت خام خطر ابتلا به بیماری های منتقله به وسیله غذا مانند سالمونلا یا اشریشیا کُلی را افزایش می دهد.
Healthline بعلاوه گزارش می دهد که خوردن گوشت خام نگرانی های ایمنی را افزایش می دهد. پختن صحیح گوشت، پاتوژن های بالقوه مضر را از بین می برد. از سوی دیگر، عوامل بیماری زا در گوشت خام باقی می مانند. بنابراین، خوردن گوشت خام خطر ابتلا به بیماری های ناشی از غذا را تا حد زیادی افزایش می دهد.
منبع: فرارو