این زمان بهترین وقت خوردن خرما است
به گزارش وبلاگ نازنین، خبرنگاران : خرما فواید زیادی برای سلامتی دارد، توصیه می گردد که خرما را در وعده های غذایی خود بگنجانید.

به گزارش وبلاگ نازنین به نقل از باشگاه وبلاگ نازنین به نقل از پایگاه ایتالیا تلگراف، در ایام ماه مبارک رمضان، استفاده از خرما به شکلی اساسی در این دوره از سال افزایش می یابد. بسیاری از کشور های عربی خرما را در طول سال به عنوان بخشی از رژیم غذایی خود، خصوصا در عراق و کشور های حاشیه خلیج فارس استفاده می نمایند.
اما این پرسش وجود دارد که آیا زمان خاصی برای خوردن خرما وجود دارد؟
چندین پژوهش در پایگاه کتابخانه ملی پژشکی آمریکا وجود دارد که نشان می دهد خوردن خرما در هر زمانی مقوی و مفید محسوب می گردد.
کیتی دیویدسون، متخصص تغذیه کانادایی در این خصوص می گوید که خوردن هر غذایی در هر زمانی ممکن است که مناسب باشد اما بر اساس پژوهش ها، خوردن خرما در صبح، بعدازظهر و یا شب به دلایل مختلف ممکن است، مفید تلقی گردد.
صبح: خرما می تواند در صبحگاه، راهی عالی برای اضافه کردن شیرینی طبیعی و فیبر به رژیم غذایی شما در صبح زود باشد؛ چرا که مقدار زیاد فیبر برای مدتی طولانی احساس سیری ایجاد می نماید.
میان وعده عصرگاهی: خرما منبع خوبی برای فیبر بوده و سرشار از قند های طبیعی است. این جفت شدن قند و فیبر سبب می گردد تا قند خون به آهستگی افزایش یابد و به شما احساس انرژی می دهد.
پیش از تمرین ورزشی: با وجود آنکه خرما حاوی میزان بالایی از قند طبیعی است اما قند خون را به سرعت بالا نمی برد؛ بلکه نوعی کربوهیدرات را فراهم می نماید که اجازه می دهد تا جریان مداوم انرژی برای تمرین بدنی شما را تأمین کند. پیشنهاد می گردد 2 تا 4 عدد خرما را نیم ساعت تا یک ساعت پیش از تمرین ورزشی مصرف کنید.
میان وعده شبانه: خرما به سبب داشتن فیبر بالا، میان وعده ای عالی پیش از خواب به حساب می آید؛ چرا که فیبر موجود در آن موقع زیادی را برای هضم شدن می برد و همین مسئله به فرد یاری می نماید تا در نیمه شب فرد سیر بماند.
پس از یک وعده غذایی فراوان: از آنجایی که خرما سرشار از فیبر است، خوردن خرما پس از یک وعده غذایی فراوان، احساس سیری بیش از حد و ناراحتی ایجاد می نماید.
در صورت بروز آلرژی: به شکلی نادر، بعضی از افراد از حساسیت خرما رنج می برند؛ بنابراین توصیه می گردد تا این افراد از مصرف خرما دوری نموده و به یک متخصص مراجعه نمایند.
در موارد اسهال: از آنجایی که خرما دارای الکل قندی معروف به سوربیتول است، ممکن است حرکات روده را در بعضی افراد افزایش دهد؛ بنابراین در مواردی که فرد دارای اسهال است، توصیه می گردد تا از خرما استفاده نکند.
منبع: اقتصادنیوز