طرز تهیه ساندویچ مغز لذیذ و خوش طعم

به گزارش وبلاگ نازنین، ساندویچ مغز این روز ها هواداران زیادی پیدا نموده است. طرز تهیه ساندویچ مغز بسیار راحت است و تنها با داشتن مغز گوسفند و کمی ادویه جات می توانید این ساندویچ خوشمزه را در منزل آماده کنید.

طرز تهیه ساندویچ مغز لذیذ و خوش طعم

به گزارش ، ساندویچ مغز یک ساندویچ لذیذ و خوشمزه و البته پر کالری برای علاقمندان به کله پاچه است. ساندویچ مغز را بسته به میل و ذائقه خودتان می توانید با مغز گوسفند یا گوساله تهیه و نوش جان کنید. همچنین می توانید مقداری گوشت زبان یا بناگوش را به آن اضافه کنید تا لذیذتر گردد. در ادامه طرز تهیه طرز تهیه ساندویچ مغز را خوانده و یک فیلم آموزشی برای تهیه ساندویچ مغز را ببینید.

مغز 1 عدد

نان ساندویچی 4 عدد

پیاز 1 عدد عظیم

آب 1 لیوان

جعفری و لیموترش به میزان لازم

کره، نمک و فلفل به میزان لازم

گوجه و خیارشور به میزان لازم برای سرو ساندویچ

در صورتی که بخواهید ساندویچ مغز را برای 2 نفر درست کنید از یک چهارم مغز گوساله و یا نصف مغز گوسفندی بهره ببرید.

ابتدا مغز را درون مقداری آب سرد قرار دهید. سپس پوست، رگ و ریشه آن را کاملا تمیز کنید و بشویید.

پس از تمیز کردن مغز، آن را همراه با یک لیوان آب، پیازی که از وسط نصف شده، جعفری خرد شده و نمک و فلفل درون قابلمه بریزید و بر روی حرارت بگذارید تا بجوشد.

از هنگامی که آب به جوش آید حدود 20 دقیقه بعد مغز پخته می گردد.

پس از پخته شدن مغز آب درون قابلمه را توسط صافی جدا نموده و کمی صبر کنید تا مغز خنک گردد.

پس از خنک شدن آن را با یک قاشق خرد و له کنید و با کمی کره درون یک تابه کمی تفت دهید و شعله را خاموش کنید.

مقداری آب لیمو ترش، جعفری خرد شده، نمک و فلفل به آن اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.

نان ساندویچی را از وسط برش دهید و کمی خمیر وسط آن را جدا کنید.

کمی از مواد را در بین نان بریزید و بسته به میل خودتان، گوجه و خیارشور و پیاز به آن اضافه کنید.

ساندویچ مغز شما آماده شد ... نوش جان ...

می توانید در هنگام تفت دادن مغز ها کمی قارچ خرد شده و زعفران به آن اضافه کنید.

در آبی که مغز را می پزید می توانید کمی برگ بو و یا یک تا دو حبه سیر به آن اضافه کنید.

پس از اینکه مغز پخته شد، بدون تفت دادن هم می توانید آن را سرو کنید.

مغز بسیار مقوی، ولی در عین حال بسیار چرب است و نباید در خوردن آن زیاده روی کرد.

مغز برای تقویت قوای جنسی و طراوت چهره بسیار مفید است.

مغز دارای طبع سرد و تر است. به همین دلیل مصرف آن برای کسانی که دارای مزاج سرد هستند توصیه نمی گردد.

چون مغز دارای طبع سرد است می توانید در هنگام اضافه کردن ادویه جات کمی دارچین هم به آن اضافه کنید.

مغز گوسفند به اندازه 8 تخم مرغ کلسترول دارد و به خاطر طبع سردش باید برای خوردن آن از ادویه جات گرم مانند دارچین استفاده کرد.

مغز در میان اعضای کله گوسفند و یا گاو دارای مزاج سرد و تر می باشد و هضم آن مشکل است و زیاده روی در خوردن آن معده را دچار مشکل می سازد.

از ساندویچ مغز می توانید به عنوان یک میان وعده یا حتی یک وعده کامل غذایی بهره ببرید.

منبع: ستاره

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "طرز تهیه ساندویچ مغز لذیذ و خوش طعم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ساندویچ مغز لذیذ و خوش طعم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید