طرز تهیه ساندویچ بادمجان پنیری
به گزارش وبلاگ نازنین، برای تهیه این ساندویچ احتیاجی به مرغ و گوشت ندارید. با یک عدد بادمجان و مقداری پنیر و چند برگ اسفناج می گردد ساندویچ بادمجان پنیری را درست کرد
به گزارش وبلاگ نازنین به نقل از تصویر زندگی
مواد لازم برای 2 نفر :
1 عدد بادمجان
1 عدد تخم مرغ
2 /1 پیمانه پودر سوخاری
4 /1 پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
5 برگ اسفناج خردشده
2 /1 پیمانه پنیر موتزارلای رنده شده
2 ق س رب گوجه فرنگی
2 حبه سیر رنده شده
2 ق س روغن زیتون
به میزان لازم نمک و فلفل
2 عدد نان همبرگری
روغن به میزان لازم
طرز تهیه ساندویچ بادمجان پنیری :
فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. در یک کاسه مناسب تخم مرغ را با 2 قاشق آب خوب مخلوط و مقداری نمک و فلفل را هم اضافه کنید.
در یک کاسه دیگر پودر سوخاری را با 4/1 پیمانه پنیر پارمسان و مقداری نمک و فلفل مخلوط کنید.
بادمجان را پوست بگیرید، سپس آن را به صورت حلقه ای خردکنید و در مخلوط تخم مرغ خوب بغلتانید، سپس آنها را در مخلوط پنیر و پودر سوخاری قرار داده و بغلتانید
در یک تابه مقداری روغن بریزید. حالا دو طرف بادمجان ها را داخل تابه سرخ کنید، سپس آنها را از تابه خارج نموده و داخل یک ظرف مناسب قرار دهید.
حلقه های بادمجان را از وسط نصف کنید. در یک قابلمه کوچک رب گوجه فرنگی را با 4 قاشق آب جوش مخلوط کنید و آن را روی حرارت قرار دهید.
سیر رنده شده، روغن زیتون و مقداری نمک و فلفل هم بریزید. خوب هم بزنید تا سس آماده گردد، سپس آن را از روی حرارت بردارید.
چهار قاشق از سسی را که آماده نموده اید روی بادمجان ها بریزید و آنها را کاملاً آغشته به سس کنید. نان ساندویچی ها را از وسط نصف کنید.
چند عدد بادمجان داخل آن قرار دهید، سپس 2 برگ اسفناج روی بادمجان ها قرار دهید.
حالا روی آنها مقداری پنیر بریزید و دوباره تعدادی بادمجان روی مواد قرار دهید و روی بادمجان ها مقدار دیگری پنیر بریزید و قسمت دیگر نان را روی مواد قرار دهید.
ساندویچ دیگر را هم به همین روش آماده کنید. ساندویچ ها را به مدت 5 دقیقه داخل فر قرار دهید تا پنیر داخل آن ها آب گردد، سپس آنها را سرو کنید.
نکته :
در صورت تمایل می توانید بادمجان ها را با پوست خرد و سرخ کنید.
منبع: جام جم آنلاین