طرز تهیه سوپ کدو حلوایی خوشمزه و آسان برای روزهای سرد پاییزی
به گزارش وبلاگ نازنین، با فرا رسیدن هوای سرد پاییزی، سر و کله کدو حلوایی های خوشرنگ و مجذوب نماینده هم در بازارهای تره بار پیدا می شوند و وسوسه امان می نمایند. با کدو حلوایی انواع و اقسام غذاها، شیرنی ها و دسرها را می توان تهیه کرد که قبلا چندین مورد از آن ها را در سری مطالب آموزش آشپزی تصویری خبرنگاران مگ به شما آموزش دادیم. کدو حلوایی مانند بقیه اعضای خانواده کدوها سرشار از ویتامین های C و E است و به خاطر رنگ نارنجی اش حاوی بتاکاروتن نیز است که در بدن ویتامین A را می سازد. برای گنجاندن این میوه مغذی در رژیم غذایی اتان با ما همراه باشید تا طرز تهیه سوپ کدو حلوایی را آموزش دهیم که یک سوپ بسیار خوشمزه برای گرم کردن روزها و شب های پاییزی شماست.
سوپ کدو حلوایی
سوپ کدو حلوایی، از سوپ هایی است که در فصل سرد سال که کدو حلوایی در بازار موجود است قابل تهیه است. این سوپ سیستم ایمنی بدن را تقویت می نماید و برای سرماخوردگی عالی است.
مواد لازم
- کدو حلوایی: نصف یک کدوم حلوایی میانه
- پیاز درشت: یک عدد
- آب جوش: 3 لیوان
- هویج: 2 عدد
- سیب زمینی میانه: 2 عدد
- سیر: دو حبه
- کره: 30 گرم
- خامه: یک قاشق غذاخوری
- پودر عصاره مرغ: 2 عدد
- نمک و فلفل سیاه: هرکدام یک قاشق چای خوری
طرز تهیه سوپ کدو حلوایی
1.
برای آمده کردن یک سوپ کدو حلوایی خوشمزه، ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و درون کره سرخ می کنیم تا طلایی گردد.
2.
در این مرحله، بعد از اینکه پیازها سرخ شد، کدو حلوایی را پوست می گیریم و برش های مربعی می زنیم و به پیازها اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.
3.
بعد از اینکه کدو حلوایی کمی درون پیاز تفت داده شد، سیب زمینی و هویج را به قطعات کوچک برش می زنیم و به مابقی مواد اضافه می کنیم. سپس نمک و فلفل سیاه را اضافه نموده و دوباره تفت می دهیم.
توجه داشته باشید که مهم نیست برش سبزیجات کاملا یک مقدار باشد زیرا در آخر تمامی مواد پوره می شوند.
4.
بعد از حدود نیم ساعت، زمانی که سبزیجات کمی تفت داده شد، برای عطر و طعم بیشتر، دو حبه سیر و پودر عصاره مرغ را به مواد اضافه و مخلوط می کنیم.
5.
در آخر روی تمامی سبزیجات آب جوش می ریزیم، به طوری که روی سطح سبزیجات کاملا پوشیده گردد و به مدت 1 الی 2 ساعت اجازه می دهیم با حرارت ملایم کاملا پخته گردد (در اینجا می توانید به جای آب جوش، از آب مرغ هم بهره ببرید).
6.
بعد از 1 الی 2 ساعت زمانی که سبزیجات کاملا پخته شد، با گوشتکوب برقی تمامی مواد را پوره می کنیم تا یک دست گردد.
بعد از اینکه تمامی مواد پوره شد، خامه را اضافه می کنیم و برای 5 تا 10 دقیقه روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا خامه به خورد سوپ برود و سوپ ما آماده گردد.
-
وبلاگ نازنین مگ تَلِنت بستری برای کشف و پرورش، کسب عایدی و مشهور شدن استعدادهای فراوری محتوای ویدیویی است. بستری برای افرادی که توانایی ساختن انواع ویدیو را برای وبلاگ نازنین در استاندارد حرفه ای محتوا و تصویر دارند. افراد حاضر در پروژه تَلِنت، با ساختن ویدیو برای وبلاگ نازنین، به طور مستقیم از وبلاگ نازنین کسب عایدی می نمایند.
وبلاگ نازنین به سادگی امکان دسترسی به کالا را برای افرادی که توانایی ویدیوسازی حرفه ای دارند، فراهم می نماید. اگر فکر می کنید استعداد، توانایی، امکانات، انگیزه و اشتیاق ویدیوسازی دارید، به وبلاگ نازنین مگ تَلِنت بپیوندید.
برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمه زیر کلیک کنید.
منبع: دیجیکالا مگ