نشانه های فاسد شدن مواد غذایی

به گزارش وبلاگ نازنین، تهران (پانا) - در ادامه با روش های تشخیص فساد مواد غذایی آشنا شوید.

نشانه های فاسد شدن مواد غذایی

ماده غذایی که ظاهر، طعم، رنگ و بوی آن تغییر نموده باشد فاسد است و نباید مصرف گردد، زیرا علاوه بر این که ارزش غذایی ندارد، باعث بیماری و مسمومیت می گردد.

روش های تشخیص فساد مواد غذایی

مشاهده تغییر رنگ

بوی نامطبوع یا بوی گندیدگی

تغییر در ویژگی های بافتی

علایم اختصاصی فساد

1- فساد در مرغ خام

بو و رنگ نامطلوب (تغییر صورتی به سفید کم رنگ یا خاکستری)

2- فساد در گوشت خام

بوی نامطبوع، چسبناکی یا لزجی سطح و داشتن رنگ قهوه ای و خاکستری

3- فساد در ماهی خام

بوی نامطبوع، چسبناکی یا لزجی سطح، جدا شدن آسان پولک، فرورفتگی چشم، تغییر رنگ آبشش به قهوه ای تیره

4- فساد در کنسرو

وجود تورم یا برآمدگی در، زنگ زدگی خارجی قوطی کنسرو، بو و رنگ نامطبوع محتویات و کنده شدن لعاب داخلی قوطی

5- فساد در گوشت، ماهی و مرغ پخته

داشتن بو و طعم نامطبوع در هنگام مصرف

6- فساد در آب لیمو

رنگ غیر طبیعی، رسوب بیش از حد، وجود کپک در سطح و زنگ زدگی درشیشه

7- فساد در تخم مرغ

بوی گندیدگی، تغییر رنگ محتویات و پخش شدن زرده پس از شکستن تخم مرغ

8- فساد در شیر

بریدن شیر بعد از جوشاندن که مصرف آن می تواند باعث بیماری گردد.

منبع: خبرگزاری پانا

به "نشانه های فاسد شدن مواد غذایی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نشانه های فاسد شدن مواد غذایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید