نشانه های فاسد شدن مواد غذایی
به گزارش وبلاگ نازنین، تهران (پانا) - در ادامه با روش های تشخیص فساد مواد غذایی آشنا شوید.

ماده غذایی که ظاهر، طعم، رنگ و بوی آن تغییر نموده باشد فاسد است و نباید مصرف گردد، زیرا علاوه بر این که ارزش غذایی ندارد، باعث بیماری و مسمومیت می گردد.
روش های تشخیص فساد مواد غذایی
مشاهده تغییر رنگ
بوی نامطبوع یا بوی گندیدگی
تغییر در ویژگی های بافتی
علایم اختصاصی فساد
1- فساد در مرغ خام
بو و رنگ نامطلوب (تغییر صورتی به سفید کم رنگ یا خاکستری)
2- فساد در گوشت خام
بوی نامطبوع، چسبناکی یا لزجی سطح و داشتن رنگ قهوه ای و خاکستری
3- فساد در ماهی خام
بوی نامطبوع، چسبناکی یا لزجی سطح، جدا شدن آسان پولک، فرورفتگی چشم، تغییر رنگ آبشش به قهوه ای تیره
4- فساد در کنسرو
وجود تورم یا برآمدگی در، زنگ زدگی خارجی قوطی کنسرو، بو و رنگ نامطبوع محتویات و کنده شدن لعاب داخلی قوطی
5- فساد در گوشت، ماهی و مرغ پخته
داشتن بو و طعم نامطبوع در هنگام مصرف
6- فساد در آب لیمو
رنگ غیر طبیعی، رسوب بیش از حد، وجود کپک در سطح و زنگ زدگی درشیشه
7- فساد در تخم مرغ
بوی گندیدگی، تغییر رنگ محتویات و پخش شدن زرده پس از شکستن تخم مرغ
8- فساد در شیر
بریدن شیر بعد از جوشاندن که مصرف آن می تواند باعث بیماری گردد.
منبع: خبرگزاری پانا