552 موسسه پژوهشی در کشور زیر نظر ذره بین وزارت علوم برای پیشگیری از تقلب
به گزارش وبلاگ نازنین، معاون دفتر سیاست گذاری و برنامه ریزی امور پژوهشی وزارت علوم گفت: برای جلوگیری از تقلب 552 موسسه پژوهشی را در کشور آنالیز می کنیم.

برزگر معاون دفتر سیاست گذاری و برنامه ریزی امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در گفت وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی وبلاگ نازنین، درباره فعالیت موسسات پژوهشی غیر مجاز اظهار کرد: در کشور هیچ موسسه پژوهشی که به صورت غیر مجاز فعالیت نمایند، نداریم.
او اضافه نمود: موسسات پژوهشی کشور که برای تشکیل پفراینده به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری می آیند از ما مجوز می گیرند و فرایند کاری آن ها مطرح می گردد و سپس دفتر توسعه وزارت علوم مجوز فعالیت آن ها را برای شکل گیری موسسات پژوهشی صادر می نماید.
برزگر توضیح داد: ما فقط مسئول ایجاد و توسعه موسسات پژوهشی هستیم. حدود 552 موسسه پژوهشی در کشور موجود است که در قالب آن ها 170 موسسه پژوهشی خصوصی وجود دارد و ما همه این موسسات را از سوی وزارت علوم ارزیابی و نظارت می کنیم و زیر نظر ذره بین ما قرار دارند و اگر ببینیم که هیچ امتیازی برای رتبه بندی به دست نیاورده اند را لغو امتیاز می کنیم.
معاون دفتر سیاست گذاری و برنامه ریزی امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: گروه نظارت ارزیابی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری روی فعالیت های موسسات پژوهشی نظارت می نماید که آن ها روی 100 شاخص های مانند: تعداد اعضای هیئت علمی، تعداد کارمندان، تعداد قرداد های خارجی از موسسه، حجم قرارداد ها و ... را مورد آنالیز قرار می دهند.
برزگر تاکید نمود: کتابی به نام شاخص های نظارت و ارزیابی وجود دارد که بر اساس آن شاخص ها عملکرد موسسات پژوهشی مورد ارزیابی قرار می گیرند و نمره به آن ها داده می گردد که اگر امتیاز لازم را به دست نیاورده باشند لغو امتیاز خواهند شد.
بیشتر بخوانید
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان